Bilder for alle anledninger

Å ha en profesjonell fotograf på arrangementet ditt legger til rette for minneverdige øyeblikk og gir en betydningsfull dimensjon til hele opplevelsen. Vår dedikerte fotograf er spesialisert på å fange stemningen og øyeblikkene som gjør ditt arrangement unikt.

Fra bedriftsarrangementer og konferanser til bryllup og jubileer, vår erfarne fotograf sikrer at hvert viktig øyeblikk blir dokumentert med presisjon og kunstnerisk innsikt. Vi fokuserer ikke bare på de store høydepunktene, men også på de små detaljene som ofte kan gå tapt, men som utgjør den sanne atmosfæren og følelsen av arrangementet.

Vårt mål er å skape en visuell fortelling gjennom våre bilder, som ikke bare gjenspeiler arrangementets formelle aspekter, men også menneskene, energien og følelsene som preger stunden. Ved å ha vår fotograf til stede, kan du være trygg på at du sitter igjen med et galleri av minneverdige bilder som vil vare livet ut.

Kontakt oss i dag for å diskutere hvordan vår fotograf kan bidra til å løfte ditt kommende arrangement til nye høyder med fantastisk visuelt innhold. Vi ser frem til å være en del av ditt arrangement og skape bilder som varer livet ut.

Forskjellige arrangement

De forskjellige arrangementene du kan velge mellom. Om du har eksterne ønsker, gjerne ta kontakt.

Bryllup

Alle fortjener å bli minnet på hvor fantastisk bryllupet deres var.

Dåp

Velkomme et barn inn i verden er alltid viktig å bli minnet på gjennom gode bilder.

Konfirmasjon

En viktig dag i menneskes liv, viktig med Bilder her.

Uteliv

Nattklubb som ønsker bilder til et event de har, ta kontakt.

Fest

Har du en viktig bursdag du øsnker å ta bilder av, les mer om hvordan vi kan hjelpe deg.

Annet

Andre ønsker du har, ta kontakt med oss og beskriv saken.

Hva er prosessen?

Kontakt

Første steget går i kontakt, der du må fylle inn kontaktskjemaet. Prøv å skriv en så detaljert beskrivelse som mulig, slik at vi får et best mulig bildet av hvordan vi kan hjelpe.
Vi vil etter kort tid kontakte deg slik at vi sammen kan sette opp en plan for utførelsen av prosjektet.

Ettermøte

Når redigeringen av bilder og video nærmer seg slutt blir det et lite møte over nett, der man bekrefter alt av bilder og videoer før de blir sendt ut.
Her står muligheten for endringer hvis det skal være ønskelig.

Fotografering

Fotograferingsdagen der vi tar hånd om alt av foto og video. Vi kommer også til å informere og gi beskjed om enkelte tips og triks som kan være til hjelp for bildene og video. Vi kommer også til å vise til planen vi har satt for dagen slik at begge parter er best mulig forberedt.

Betaling og sending av bilder

Når alt av bilder og video er godkjent, sender vi ut en faktura med 14 dagers betalingsfrist, sammen med alle bilder og videoer. Her har dere 10 dager på å angre på kjøpet, der dere ikke trenger å betale, men mister alle rettighetene til bildene og videoer.

Priser

Dette er prisene for fotografering. Prisene gjelder fra 08:00-18:00, der det er er et tillegg på 500 NOK etter og før disse tidene og en ekstra 500 NOK i helgene. (Dette gjelder da ikke tilbudet for utelivsfotograf, der prisen er fast)

Bryllup (halvdag)

3000 NOK

Bryllup (heldag)

5000 NOK

Dåp

3000 NOK

Konfirmasjon

3000 NOK

Utelivsfotograf

4000 NOK

Fest

3500 NOK

207A3782-2

Portfolio

Ofte stilte spørsmål

Litt avhengig av arrangement og hvor lenge det varer så stiller vi med mellom 100-600 bilder som er redigert etter kundens behov.

Ja vi kan ta video også, der dette kommer til å bli en ekstra kostnad.

Mye av arbeidet før selve arrangementet kommer til å vøre viktig for å få det beste bildet på hva kunden ønsker seg og hvordan vi setter opp vår plan som fotograf under arrangementet. Her blir det viktig å se på hvor bildene blir tatt, belysning og plassering. 

Ja absolutt! Vi startet vår bedrift flest og fremst for å hjelpe kunder med å få tilgang på høykvalitetsbilder til en rimelig penge.

Det er aldri lett å si når de viktigste øyeblikkene kommer i et arrangement, målet vårt er å fange så mange øyeblikk som mulig gjennom vår linse. Vi tar ofte for mange bilder enn for få, der vi sammen med kunden kan se gjennom og komme frem til hva de ønsker å ha med seg videre av minner.