Hjelp med bilde og video

Vi forstår at visuelt innhold spiller en avgjørende rolle i dagens digitale verden, spesielt for små bedrifter som ønsker å markedsføre produktener eller tjenster på nettet. Vårt mål er å gjøre det enkelt og overkommelig for deg å få høykvalitetsbilder og videoer som vil tiltrekke seg kundenes oppmerksomhet.

Vi erkjenner at hver bedrift er unik med spesifikke behov og mål. Derfor tilbyr vi et variert utvalg av pakker designet for å imøtekomme ulike bedriftsbehov, og disse pakkene er fleksible nok til å kunne tilpasses ytterligere basert på dine spesifikke ønsker.

Ved å velge oss som din visuelle partner, vil du dra nytte av vårt erfarne team av fotografer og videografer som er dedikert til å skape visuelt innhold av høy kvalitet som resonnerer med din målgruppe. La oss sammen skreddersy en pakke som gir din bedrift den digitale synligheten den fortjener.

Hvordan fungerer prosessen

Denne strukturerte og koordinerte prosessen er utviklet for å sikre at hvert trinn utføres med presisjon og oppfyller kundens forventninger, noe som resulterer i en vellykket og tilfredsstillende bedriftsfotograferingsopplevelse

Kontakt

Det starter med kontakt mellom kunden og oss. Enten det er via telefonsamtaler, e-post eller personlige møter, er vårt mål å forstå kundens behov og forventninger grundig. Denne første kontakten legger grunnlaget for et vellykket samarbeid.

Planlegging

Etter den innledende kontakten går vi videre til planleggingsfasen. Vi organiserer et møte mellom kunden og vårt erfarne fotograferingsteam. Sammen diskuterer vi formålet med bedriftsfotograferingen, ønsket stil, passende steder, tidspunkt og andre viktige spesifikasjoner. Denne fasen er avgjørende for å utvikle en detaljert plan som sikrer at alle aspekter av fotograferingen blir grundig adressert.

Tilsending

Når planen er på plass, er det kundens tur til å forberede nødvendige produkter, lokaler eller ansatte i samsvar med den utarbeidede planen. Eventuelle relevante markedsføringsmateriell, logoer eller spesifikasjoner som er kritiske for fotograferingen, sendes til oss før avtalt tidspunkt. Om det er en vare kunden skal sende blir det tilsendt en lenger liste på hvordan kunden skal sende varen for å unngå skader.

Fotografering

Dagen for fotograferingen ankommer vårt dedikerte fotograferingsteam stedet i henhold til den utarbeidede planen. Her står det også rom for endringer underveis, der det måtte passe seg.

Godkjenning og betaling

Etter fotograferingen går vi videre til fasen med godkjenning og betaling. Vi sender kunden et utvalg av prøvebilder for evaluering og tilbakemelding. Eventuelle endringer som kreves blir grundig adressert før den endelige godkjenningen. Når kunden er fornøyd med resultatet, sender vi med en faktura på 14 dager, der bildene blir sendt så fort betalingen er godkjent.

Bronze

Den grunnleggende bedriftspakken gir deg essensielle elementer for din bedrift, med fokus på å styrke bedriftens identitet og visuelle appell for kunden.

Pris: 5000 NOK

Bedriftsprofilfoto

Individuelle, høykvalitetsportretter av ansatte eller ledelse, som gir et profesjonelt førsteinntrykk. 

Innholdsproduksjon

Opptil 10 nøye utvalgte og redigerte bilder som kan brukes på nettsider, presentasjoner eller markedsføringsmateriell

Video

En kort og informativ bedriftsvideo som gir seerne en rask oversikt over virksomheten, dens verdier og tjenester

Silver

Silver-pakken representerer en avansert bedriftspakke hvor vi grundig utforsker bedriftens identitet og arbeid. Målet er å skape det aller beste inntrykket for bedriftens kunder.

Pris: 8000 NOK

Bedriftsprofilfoto

Utvidet dekning av bedriftens fasiliteter, arrangementer og ansatte, med fokus på å formidle atmosfæren og identiteten til virksomheten.

Innholdsproduksjon

Opptil 20 nøye utvalgte høykvalitetsbilder som dekker forskjellige aspekter av bedriften, ideelt for variert bruk på digitale plattformer og markedsføringsmateriell.

Video

En informativ bedriftsvideo som gir seerne en rask oversikt over virksomheten, dens verdier og tjenester. Inkluderer intervjuer og virksomhetspresentasjon, for en engasjerende og informativ visuell opplevelse.

Sosiale medier

5 bilder, og enkel video rettet til bedriftens virksomhet som kan brukes på sosiale medier.

Gold

Vår premium bedriftspakke gir en omfattende dekning av alle aspekter ved din bedrift. Den gir kundene et grundig innblikk i virksomhetens aktiviteter og presenterer nøkkelaktørene som står bak arbeidet.

Pris: 10000 NOK

Bedriftsprofilfoto

Dekker alle viktige områder av virksomheten, inkludert produkter, tjenester og ansatte, med fokus på å skape en omfattende visuell historie.

Innholdsproduksjon

Opptil 30 nøye utvalgte høykvalitetsbilder som formidler bedriftens identitet og unike kvaliteter. Inkluderer en serie profesjonelt redigerte videoer for varierte formål.

Video

En grundig redigert bedriftsvideo som inkluderer intervjuer, virksomhetspresentasjon og visuelle høydepunkter, for en engasjerende og informativ visuell opplevelse.

Sosiale medier

10 bilder, og enkel video som kan brukes på sosiale medier som enten kickstarter eller annet visuelt innhold.

Portofølge

Er din bedrift interessert i å abonnere på våre tjenester?

Med vårt abonnement får dere regelmessig besøk av våre erfarne fotografer og videografer for å skape visuelt innhold som fremhever bedriftens unike kvaliteter. Enten det gjelder daglige bedriftsaktiviteter eller kommende arrangementer, er vi alltid klare til å dekke dine behov for fotografi og videoproduksjon. Uansett situasjon stiller vi opp, og vi tilpasser oss etter dine spesifikke krav. Ta gjerne kontakt for mer informasjon om hvordan vårt abonnement kan løfte din bedrifts visuelle tilstedeværelse

Vårt siste arbeid

BellaBambini