BRILLER

FocusPhoto Studio spesialiserer seg på produktbilder for bedrifter som selger briller også. Vi tilbyr skreddersydde løsninger med høy kvalitet, enten det er studiofotografering med perfekt belysning eller dynamiske bilder med modeller. Vårt team av fotografer sikrer at hvert bilde fremhever brillenes unike egenskaper og stil. Vi forstår viktigheten av å presentere produktene dine på en tiltalende måte for å tiltrekke kunder. Med FocusPhoto Studio får bedriften din profesjonelle produktbilder som vil gjøre en betydelig forskjell i salget og markedsføringen.

Produkt portofølge​

Se våre sister bilder for inspirasjon og mersmak

Gjennomføring av prosjekt

Kontakt og info:

FocusPhoto er alltid ute etter å jobbe med tett med bedriften, der vi sammen kommer frem til en plan på hvordan produktet skal presenteres. Her blir det da viktig for kunden å komme med ideer som hjelper oss med å fremstille produktet best.

Vi planlegger en innledende samtale med bedriften for å forstå deres behov og krav til prosjektet. Deretter tar vi for oss tema, stil, budskap og eventuelle spesielle krav de har for bildene.

Etter å ha samlet all nødvendig informasjon, utarbeider vi et skreddersydd tilbud som inkluderer detaljer om priser, tidslinjer og tjenester som skal leveres. Kunden blir bedt om å godkjenne tilbudet før vi går videre til neste trinn.
Bilder og plan:

På den avtalte dagen utfører vårt fotografitteam fotosesjonen. Vi tar bilder fra forskjellige vinkler og med forskjellige komposisjoner for å sikre vi har mange alternativer å velge mellom under redigeringsprosessen.

Etter fotosesjonen går vårt redigeringsteam gjennom bildene og velger ut de beste og mest passende bildene for kundens formål. Vi bruker bilderedigeringsprogramvare for å justere farger, kontrast, lysstyrke og andre elementer for å oppnå det optimale resultatet.

Vi lager en presentasjon med de utvalgte bildene og sender den til kunden for gjennomgang. Sammen med bildene inkluderer vi en beskrivelse av hvordan vi har implementert deres ønsker og visjon for prosjektet.

Kunden gir tilbakemelding på presentasjonen, og vi er åpne for justeringer eller endringer de ønsker. Vi tar deres kommentarer og synspunkter på alvor og sikrer at de er fornøyde med det endelige resultatet.
Innsending av produkt:

Når kunden har akseptert tilbudet, setter vi opp en fotograferingsplan. Dette inkluderer valg av passende rekvisitter, bakgrunner, belysning, og eventuelle ekstra elementer som skal inkluderes i bildene.

Kunden må levere brillene som skal fotograferes. Vi gir veiledning om hvordan de skal pakkes og transporteres for å sikre at de er i optimal tilstand under fotosesjonen.

Ønske vårt er at produktet holder seg i best mulig stand, der dette hjelper oss med å forbedre bildene.
Levering av prosjekt:

Etter å ha mottatt kundens godkjenning av de ferdige bildene, gjennomfører vi de siste justeringene og fullfører prosjektet.

Vi leverer bildene til kunden i ønsket format og størrelse, enten det er digitalt eller fysisk. Vi sikrer at bildene er av høy kvalitet og overholder avtalt tidsfrist.

Etter levering av prosjektet, følger vi opp med kunden for å sikre at de er tilfredse med resultatet og om det er behov for ytterligere assistanse.

Vår firedelte plan sikrer en jevn og profesjonell prosess for å levere bilder av drikkevarer som overgår kundens forventninger og gir dem en fordel i deres markedsføring og presentasjon av drikkevarene.