DRIKKE

Vi spesialiserer oss på å fange de mest forfriskende og tiltalende bildene av drikkevarer for våre kunder. Enten det er for reklamekampanjer, menydesign, sosiale medier eller nettsider, sørger vi for at drikkevarene ser innbydende ut og appellerer til publikum. Med vår lidenskap for fotografi og vår ekspertise innen drikkevarer, garanterer vi at bildene våre vil få munner til å løpe i vann!

Vi hjelper bedrifter med å skape visuelt slående reklamekampanjer for deres drikkevarer. Våre profesjonelle fotografer og kunstnere er dyktige på å fange essensen av hver enkelt drikk, og dermed bidra til å øke salget og skape merkevarelojalitet.

 

Produkt portofølge

Se våre sister bilder for inspirasjon og mersmak

Gjennomføring av prosjekt

Kontakt og info:

FocusPhoto er alltid ute etter å jobbe med tett med bedriften, der vi sammen kommer frem til en plan på hvordan produktet skal presenteres. Her blir det da viktig for kunden å komme med ideer som hjelper oss med å fremstille produktet best.

Vi planlegger en innledende samtale med bedriften for å forstå deres behov og krav til prosjektet. Deretter tar vi for oss tema, stil, budskap og eventuelle spesielle krav de har for bildene.

Etter å ha samlet all nødvendig informasjon, utarbeider vi et skreddersydd tilbud som inkluderer detaljer om priser, tidslinjer og tjenester som skal leveres. Kunden blir bedt om å godkjenne tilbudet før vi går videre til neste trinn.
Bilder og plan:

På den avtalte dagen utfører vårt fotografitteam fotosesjonen. Vi tar bilder fra forskjellige vinkler og med forskjellige komposisjoner for å sikre vi har mange alternativer å velge mellom under redigeringsprosessen.

Etter fotosesjonen går vårt redigeringsteam gjennom bildene og velger ut de beste og mest passende bildene for kundens formål. Vi bruker bilderedigeringsprogramvare for å justere farger, kontrast, lysstyrke og andre elementer for å oppnå det optimale resultatet.

Vi lager en presentasjon med de utvalgte bildene og sender den til kunden for gjennomgang. Sammen med bildene inkluderer vi en beskrivelse av hvordan vi har implementert deres ønsker og visjon for prosjektet.

Kunden gir tilbakemelding på presentasjonen, og vi er åpne for justeringer eller endringer de ønsker. Vi tar deres kommentarer og synspunkter på alvor og sikrer at de er fornøyde med det endelige resultatet.
Innsending av produkt:

Når kunden har akseptert tilbudet, setter vi opp en fotograferingsplan. Dette inkluderer valg av passende rekvisitter, bakgrunner, belysning, og eventuelle ekstra elementer som skal inkluderes i bildene.

Kunden må levere drikkevarene som skal fotograferes. Vi gir veiledning om hvordan de skal pakkes og transporteres for å sikre at de er i optimal tilstand under fotosesjonen.

Ønske vårt er at produktet holder seg i best mulig stand, der dette hjelper oss med å forbedre bildene.
Levering av prosjekt:

Etter å ha mottatt kundens godkjenning av de ferdige bildene, gjennomfører vi de siste justeringene og fullfører prosjektet.

Vi leverer bildene til kunden i ønsket format og størrelse, enten det er digitalt eller fysisk. Vi sikrer at bildene er av høy kvalitet og overholder avtalt tidsfrist.

Etter levering av prosjektet, følger vi opp med kunden for å sikre at de er tilfredse med resultatet og om det er behov for ytterligere assistanse.

Vår firedelte plan sikrer en jevn og profesjonell prosess for å levere bilder av drikkevarer som overgår kundens forventninger og gir dem en fordel i deres markedsføring og presentasjon av drikkevarene.

Video portofølge